This “Healing Garden” Was Added To A Medical Center In Los Angeles

August 14, 2017 Erin 0

Photography by heli photo   AHBE Landscape Architects have designed the new Healing Gardens and terrace for Cedars-Sinai Medical Center in Los Angeles, California.   The garden is separated into two concrete plaza sections that sit on top of a multi-level garage. Photography by heli photo One of the main design elements is the inclusion of a sculptural pavilion by […]

This Sculptural House Combines Stainless Steel, Concrete And Plenty Of Glass

July 10, 2017 Erin 0

  This house, that’s currently for sale and has been designed by architect Wallace Cunningham, overlooks the ocean in Carmel, California.   A path with retaining walls and landscaping leads down to the front entrance of the home, where you’re greeted by walls of glass and stainless steel roof panels by Zahner. Stepping inside, the […]

The Cofufun Plaza Is A Unique Place To Gather With Friends In Japan

June 8, 2017 Erin 0

Photography by Takumi Ota   Japanese architecture firm nendo have recently completed the Cofufun plaza for Tenri Station in Nara prefecture, Japan. The plan for the 64,583 square foot (6,000 sqm) plaza was to create a space that the local community would be able to use for events and gatherings, and would serve as a tourist […]

Landscaping Design Ideas – 11 Backyards Designed For Entertaining

February 8, 2017 Erin 0

  Backyards are the perfect place to host a party, so here are 11 inspirational examples of backyards that were designed for entertaining and making the most of outdoor living.   1. The concrete pavilion in this backyard was designed with multiple spaces for entertaining, including a lounge space, a dining space, and a cozy […]

This rooftop has been turned into a living space for a family to relax in

January 2, 2017 Erin 0

Photography by Jesus Rodriguez   ANA arquitectura have shared with us photos of their latest project, a rooftop terrace on the top of a building in Santo Domingo in the Dominican Republic. The client asked the designers to create a refuge in the heart of the city that he and his family could relax in. […]